Betaling

Vooraf overmaken
Het is natuurlijk mogelijk om het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) vooraf te voldoen door het bedrag aan ons over te maken. Onze betalingsgegevens ontvangt u tijdens het bestelproces bij de keuze `vooraf overmaken`.

Paypal
het is natuurlijk ook mogelijk om het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) te betalen via Paypal. dan wordt uw opdracht bijna altijd diezelfde dag nog verwerkt.

Ideal 

Betaling is mogelijk via iDEAL en biedt de volgende voordelen:

  • Betaling is gratis
  • Iedereen kan betalen met iDEAL
  • Betaling met iDEAL is vertrouwd, veilig en snel
  • Betalingen vinden plaats via uw eigen bank (ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank)

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

Betalingen die via iDEAL plaatsvinden worden verwerkt door onze betalingspartner Sisow B.V.

Afterpay

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland)
AfterPay voert voor www.loods24.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij[webshop url] betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €150. als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250 .Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

WIFI Adapter € 9,99 € 9,49
© 2011 - 2019 loods24 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel